Flyttfirma i Stockholm med Städtjänster

Flyttservice

för Alla Behov

Komplett Flyttservice


Vi är en pålitlig flyttfirma som erbjuder en komplett flyttservice för alla dina behov.


Vi hjälper även företag och privata till med allt som rör sig kring en flytthjälp och garanterar en snabb service med hög kvalitet till ett mycket bra pris. Detta gäller alla dagar, inklusive helger.


Vi garanterar snabb och pålitlig service med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, alla dagar i veckan inklusive helger. Våra priser är antingen baserade på timmar eller fast pris, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa priset med kort varsel.


Vi utför alla typer av flytttjänster, från privatflytt och

 företagsflytt till bohagsflytt och packning. Vi kan också leverera dina inköp från olika varuhus till ditt hem, samt ta hand om bortforsling av möbler och saker du vill slänga till återvinningscentralen. För tunga lyft, inklusive piano och kassaskåp, erbjuder vi extrem tunglyft.


Vi hjälper dig även att tömma källare, lager och förråd, och utför flyttstädning för att se till att ditt gamla hem är rent och redo för nästa hyresgäst. Våra tjänster inkluderar även bärhjälp, flytthjälp och transport av gamla möbler till återvinningscentralen.


Kontakta oss idag för att boka din flytt och låt våra erfarna och pålitliga flyttexperter ta hand om allt. Vi strävar alltid efter att erbjuda en förstklassig service till ett förmånligt pris.

 Begära kostnadsfri offert

Privat
Företag
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
 
Ja
Nej
 
 
 
 Flyttfirma i Stockholm med Städtjänster

KONTAKTA OSS

Norden Logistik & Transport AB

Momsregistreringsnummer/  SE559408780001
VAT-nummer


FÖLJ OSS

trafiktillståndet flytt och städfirma
vi har Garanti
rekommenderat flytt och städfirma
Flytt och städfirma istockholm är för
Alltid pålitliga flytt och städfirma

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

här jobbar vi NLT Flyttfirma Stockholm

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

unsplash