Flyttfirma i Stockholm med Städtjänster
Kontorsstädning NLT flytt  och Städ
Specialstädning
Byggstädning NLT Flytt och Städ Stockholm
Fönsterputsning

NLT Flytt & Städ

Boka Städtjänst


Låt oss ta hand om ditt hem! Med våra professionella städtjänster kan du njuta av ett skinande rent hem utan besväret. Boka nu och upplev en stressfri städning.

Hemstädning
Storstädning


  1. Hemstädning: En regelbunden städning av alla rum i ditt hem eller kontor, inklusive dammsugning, dammtorkning, golvrengöring och badrumsrengöring.

  2. Fönsterputsning: Professionell rengöring av alla fönster och fönsterramar för att säkerställa en kristallklar utsikt både inifrån och utifrån.

  3. Flyttstädning: En grundlig rengöring av hela bostaden efter att du har flyttat ut för att säkerställa att den är redo för de nya invånarna.

  4. Byggstädning: Rengöring av byggdamm och smuts från renoverings- eller byggprojekt för att återställa och förbereda rummen för användning.

  5. Storstädning: En djupgående och omfattande rengöring av hela huset eller kontoret, inklusive rengöring av svåråtkomliga områden och noggrann desinficering.

  6. Specialstädning: Anpassad städning för specifika behov, såsom rengöring av ugnar, kylskåp, mattor eller möbler, för att säkerställa en helt ren och fräsch miljö.

  7. Kontorsstädning:Vår kontorsstädning täcker alla viktiga områden i ditt arbetsutrymme, från skrivbord till gemensamma ytor. Vi utför dammsugning, dammtorkning, golvrengöring och badrumsrengöring för att skapa en fräsch och trivsam arbetsmiljö.Oavsett vilken typ av städtjänst du behöver, är vårt professionella team här för att göra din miljö ren, fräsch och inbjudande.


Boka Städtjänst

Med stor glädje presenterar vi NLT Flytt och Städtjänster, din pålitliga partner för alla dina flytt- och städbehov.


Vår passion är att göra varje kundupplevelse så smidig och tillfredsställande som möjligt.


Vi strävar efter att inte bara möta, utan överträffa dina förväntningar.


Genom att välja oss som din tjänsteleverantör kan du vara säker på att du får professionell service av högsta kvalitet. Från noggrann planering av flyttar till grundlig städning,

vi är här för att göra hela processen så enkel och stressfri som möjligt för dig.

Vår hängivenhet till att leverera utmärkta resultat är oöverträffad. Vi är inte bara ute efter att göra affärer

vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi är inte nöjda förrän du är det.


Vi hoppas innerligt att du överväger att bli en del av vår växande familj av nöjda kunder. Låt oss få äran att tjäna dig och visa dig varför NLT Flytt och Städtjänster är det självklara valet för alla dina behov när det gäller flytt och städning.  
 
 
 
 
 
Flyttstäd
Storstäd
Kontorstäd
Byggstäd
Trappstäd
Veckostäd
Fönsterputs
 
 
 
 Flyttfirma i Stockholm med Städtjänster

KONTAKTA OSS

Norden Logistik & Transport AB

Momsregistreringsnummer/  SE559408780001
VAT-nummer


FÖLJ OSS

trafiktillståndet flytt och städfirma
vi har Garanti
rekommenderat flytt och städfirma
Flytt och städfirma istockholm är för
Alltid pålitliga flytt och städfirma

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

här jobbar vi NLT Flyttfirma Stockholm

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

unsplash